Najskuplje cipele na svijetu nije izradio jedan od najeksponiranijih dizajnera poput Christiana Louboutina ili Jimmyja Chooa i to za neku upadljivu zvijezdu poput Jennifer Lopez ili elegantnu princezu, već australska dizajnerica za humanitarnu aukciju

Australska dizajnerica Kathryn Wilson s kirurškom pincetom nanosila je ciple dijamante različitih veličina ne bi li stvorila cipele koje bi svaku ženu učinile princezom iz bajke.

>> A najseksi štikle na svijetu su...

Zahvaljujući dijamantima bijele štikle koštaju 2,5 milijuna kuna

Bijele štikle imaju nižu potpeticu, ali tu prestaje svaka njihova skromnost jer zahvaljujući dijamantnim kamenčićima od 21.8 karata njihova cijena dosegla je 276,000 funti (2,5 milijuna kuna) stavljajući ih tako na vrh ljestvice najskupljih cipela na svijetu.

>> 8 vrtoglavih istina o štiklama

Ove skupocjene cipele stvorene u suradnji s dizajnericom modnih dodataka Sarahom Hutchings prestigle su tako dosadašnjeg 'prvaka' u kategoriji najskupocjenijih cipela dizajnera Christophera Michaela Shellisa oplemenjenih ne samo dijamantima, već i zlatom.

Taj model cipela krasi 4 para nogu, a koja će dama nositi australske blještave ljepotice saznat će se u četvrtak na humanitarnoj aukciji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju