U sam centar Zagreba, na Trg bana Josipa Jelačića 'zavukao' se duh Pariza s najelegantnijim potpisom, prepoznatljivim crnim slovima na bijeloj podlozi ispisan – Chanel. Svijet mirisa i ljepota dvostrukoga C ponudite će svakoj ženi potpun beauty doživlja, od preparativne i dekorativne kozmetike do mirisnih doživljaja dostupnih samo u ovoj ekskluzivnoj trgovini

Inspiriran načelima kuće 'Chanel' ekskluzivni prostor na 50-ak četvornih metara uređen je poput elegantnog budoara 'odjevenog' u tvid te ukrašenog zlatom, crnim lakom i ogledalima.

Na inovativan način kupci mogu otkriti svijet make upa, njege kože i mirisa pri čemu će im pomoći specijaliziran tim stručnjaka i vizažista spremnih na licu mjesta našminkati zainteresirane i to uz pomoć inovativnog ogledala čija rasvjeta prikazuje različite uvjete te prikazuje našminkano lice u različitom dobu dana te u različitim uvjetima.

Na ovom se mjestu nalazi i mirisna kolekcija 'Les Exclusifs de Chanel' uključujući i '1932', najnoviji dodatak ovoj kolekciji od sada 14 ekskluzivnih mirisa.

Ovaj elegantni miris koji je kreirao Jacques Polge, glavni parfumer Kuće Chanel, odaje počast prvoj kolekciji dijamantnog nakita što ga je kreirala Mademoiselle Chanel 1932. godine.



Novi prostor ne samo da će istaknuti jedinstvenu povijest mirisa ovog branda i ponuditi nenadmašnu uslugu, nego će biti također i pozornica za posebna mirisna događanja, animacije te gostujuće predavače, postojano se razvijajući kako bi klijentima pružio dinamični uvid u svijet Chanel mirisa.

Kao posebnost se ističe Olfaktivni bar inovativnog sustava keramičkih blottera (pločica) sa stolom od 54 mirisna koncentrata koji obuhvaćaju cijeli spektar Chanel parfumerije. Klijentima će stručnjaci za mirise na licu mjesta ponuditi interaktivni olfaktivni uvid u široku ponudu parfema s potpisom Chanel.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju