Nekada česta gošćta revija na londonskom tjednu mode Pippa Middleton je prvi puta od kada je na kraljevskom vjenčanju postala interesantna javnosti kao lijepa sestra vojvotkinje od Cambridgea, zavirila u svijet mode te izazvala pravu pomutnju na reviji brenda Temperly. No izgleda kako je puno sretnija u jednostavnim dnevnim kombinacijama u kojima odlazi na posao te haljinama koje kupuje u lancima komercijalne odjeće nego u onim skupim dizajnerskim

Kamere i fotoaparati na reviji brenda Temperly izvukli su iz Pippe ono najbolje, prekrasan osmijeh te prirodno rumene obraze djevojke koja nije navikla na veliku medijsku pažnju. Upravo zbog toga uspjela je zasjeniti i prekrasnu glumicu Rosario Dawson koja je sjedila pored nje.

Iako je na prvi pogled djelovala opušteno i sretno, položaj Pippinih ruku koje je stisnute držala u krilu otkrio je kako se ne osjeća baš najugodnije, djelom zbog vrlo kratke haljine koju je nosila na reviji. 

>> Čije su noge bez celulita zasjenile modu?

>> Pippa Middleton: Najkraća minica dosada

Puno opuštenije izdanje pokazala je dan nakon revije na ulicama Londona prilikom odlaska na posao. U trapericama i prozirnoj košulji leopard uzorka te od znatiželjnih pogleda skrivena iza sunčanih naočala prošetala je i zlatne balerinke te dobrom i nosivom kombinacijom koja ju ne sputava pozdravila rijetki sunčani jesenski dan u Londonu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju