Filmovi koje iznova gledamo pružaju nam zabavu nakon stresnog tjedna, utjehu u životnim trenucima kojima optimistična poruka uz krišku čokoladne torte pruža nadu u ljepše sutra, a glavne junakinje inspiriraju svojim stavovima i modnim inspiracijama. Okupile smo ih 4 i njihova prepoznatljiva lica stavili na originalne torbe

Marilyn Monroe ikona je zbog svog statusa jednog od najvećih seksi simbola svih vremena, dok su njezina platinasto plava kosa te crveno našminkane usne postali najdugoročnije kopiranim stajlingom u svijetu showbizza.

Likovi s filmskog platna postali su dio modne svakodnevice i zahvaljujući efektnim torbama

Jednako upečatljiv stajling imala je potpuno drugačija žena krupnih očiju i sitne građe koja je proslavila malu crnu haljinu. Riječ je naravno o Audrey Hepburn čija su ljupkost i elegancija obilježili cijelu jednu filmsku epohu.

>> Što način na koji nosite torbu govori o vama?

Žene su modno inspirirale i filmske junakinje, potpuno drugačije od uloga navedenih glumica željnih ljubavi iz romantičnih romana.
Jedna od njih je kontroverzna Mia Wallace iz filma 'Pulp Fiction' čiji je šik crno-bijeli stajling s upečatljivom bob frizurom s gustim šiškama inspirirala mnogobrojne kostimirane tulume.

>> Burberry slastica: Metalik torbe u bojama bombona

Djevojka slične frizure, ali sasvim drugačijeg karaktera je samozatajna je Amelie, djevojka odlučna u namjeri pomaganja ljudima da pronađu – ljubav.

Ova šarmantna i topla filmska priča pristaje uz svaku prigodu, ljubavnu ili prijateljsku, kada želite 'podebljati' dobro raspoloženje ili ga nakon drugo vremena prizvati.

Ukoliko je koja od navedenih dama baš vaša omiljena filmska prijateljica, neka bude i vaša pratnja u šetnji gradom ili za najrazličitije dnevne i večernje prilike. Izaberite jednu od torbi s njihovim licem i pokažite svoj filmski ukus ili alterego.

Dok birate svog favorita, opustite se uz prekrasnu glazbenu temu upravo iz filma 'Amelie':

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju