Šetnja zagrebačkom špicom i ovaj je put bila, što se mode tiče, vrlo zanimljiva. Pažnju su nam privukle dvije prekrasne djevojke, plavuša i brineta. Iako su potpuno različite, ove dvije ljepotice gaje ljubav prema istom, vječnom komadu - trapericama na trapez


Gotovo da i ne postoji žena koja u svom ormaru ne skriva barem jedan komad traperica. Ovaj jednostavan, ali vrlo upečatljiv komad odjeće savršeno se sljubljuje sa svim modnim komadima i pristaje različitim tipovima ženskog tijela.

>> Plavuša i crnka: Zagrebački duet koji se najbolje zabavlja

No osim skinny modela koji je zavladao domaćim Street style kombinacijama postoji kroj koji nikada neće izaći iz mode. Riječ je o vječnim trapezicama koje su nam savršeno prezentirale dvije krasotice iz centra Zagreba.

I dok je vitka brineta duge, valovite kose svoj tamno plavi komad niskog struka spretno iskombinirala uz kratki, sivi bolero, crnu torbu i cipele s punom petom, slatka plavuša poigrala se zimskim komadima poput kape i jakne ukrašene krznom, uskladivši ih uz dugačke, sive trapezice ekstra širokih nogavica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju