Kada je koža isušena, trpi i iznutra, a posljedice nisu samo fizičke. Isušena koža lišena potrebnih hranjivih sastojaka uzrokuje neugodnosti u svakodnevnom životu mnogih žena

Stručnjaci Laboratorija Vichy svjesni su da vlaženje kože nije samo površinsko nego je riječ o intimnoj i dubokoj potrebi. Njihovo produbljeno znanje o koži dovelo ih je do razvoja linije Nutriextra – inovacije s dvjema teksturama: fluidom za normalnu do suhu kožu te bogatom kremom za suhu do vrlo suhu kožu.

Već nakon prvog nanošenja ispunjava očekivanja jer je izgled gornjeg sloja suhe kože vidljivo poboljšan. Koža trenutačno postaje navlažena, punija i preoblikovana.

Fluid je bogata hranjiva njega koja se, zahvaljujući tehnologiji 'Quick Break', u doticaju s kožom pretvara u vodu. Odmah nakon nanošenja pruža nevjerojatan osjećaj svježine i ugode.

Visoko hranjiva inovativna formula smanjuje rizik od nadraženosti. Nemasna tekstura brzo se upija i daje izgled baršunaste kože ispunjene iznutra.

Raskošna tekstura kreme s učinkom punjenja kožu obavija baršunastim slojem i pruža osjećaj savršene ugode. Sadržani sastojak ceralution snimanjem biološkog djelovanja pridonosi da se lipidi prisutni u formuli ravnomjerno rasporede među prirodnim lipidima u koži.

>> 6 nevidljivih neprijatelja kože

>> Muškarci besramno troše vašu kozmetiku

Senzualna i aktivna tekstura hranjive kreme zadovoljava potrebe suhe do vrlo suhe kože. Nakon mjesec dana ljuštenje, zategnutost i hrapavost kože potpuno su otklonjeni. Koža je punija na dodir već nakon prvog nanošenja i navlažena 72 sata.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju