Premda Severina tvrdi kako joj noga izgleda najbolje u štiklama od 12 centimetara, najnovija kampanja koju je snimila za lanac obuće potvrdila je da izgleda nepogrešivo i u sportskim gležnjačama

Da između žena i cipela postoji neka tajna veza oduvijek je poznato, stoga ne čudi ni činjenica da glazbenica Severina Vučković ni drugu godinu za redom nije odoljela prihvatiti glavnu ulogu u MASS najnovijoj modnoj kampanji.

>> Severina: Tijelo na kojem trudnoća nije ostavila nikakave tragove

Ovu modnu priču donosi nam renomirani hrvatski fotograf Marko Grubišić koji će novim fotografijama pokušati razotkriti misterioznu vezu između žene i cipela i sa Severinom prikazati najnovije trendove kada je u pitanju obuća.

A fotografije će pokazati da nema boljeg izbora za MASS ambasadoricu od Severine kao prave modne ikone i istinske ljubiteljice cipela.

>> Severina: Noge mi izgledaju nabolje u štiklama od 12 centimetara

Osim bogatog izbora za žene, MASS nudi cipele i modne dodatke za muškarce, mlade i djecu svih uzrasta. U MASS-u obitelj može pronaći sve na jednom mjestu tako da je u vrlo kratkom roku na hrvatskom tržištu postao nezaobilazna destinacija svih željnih kvalitetnih, lijepih i udobnih cipela za sva godišnja doba.

Svoju ljubav prema MASS cipelama Severina je opisala još prilikom snimanja prve kampanje izjavivši:

'Da postoji netko tako fatalan, ne znaš dok ti se to ne dogodi. Uvijek misliš da je to ono pravo, jer ne znaš da može biti i bolje. Tako si i za svaku cipelu uvjeren da je prava i najbolja – dok ne upoznaš MASS-ove cipele, i one sa tržnice su super. Kada se susretnu prave energije, onda protiv toga ne možeš ništa!'

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju