I ove sezone u organizaciji Fashion.hr-a održan je tradicionalni Press Brunch. Ugodno druženje dizajnera i modnih novinara uvod je za nadolazeće revije za sezonu proljeće/ljeto 2012. koje će se održati od 29. rujna do 01. listopada u Paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma

Svoje kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2012. predstaviti će dizajnerska imena: Ivica Klarić, Aleksandra Dojčinović, Branka Donassy, eNVy room, Ivica Skoko, debitanti Mischel Benoni i mladi talentirani dvojac Adela Kliškić i Nikola Barbir, a Martina Felja će uz samostalnu kolekciju prikazati i posebnu kolekciju za DOVE.

>> Očekuje nas drugo izdanje sajma mode Fashion.hr Industrija

U sklopu revolucionarnog projekta INDUSTRIJA vidjeti ćemo kolekcije: HERA by Robert Sever, RIO MAN COLLECTION by KLARIĆ, RIO WOMAN COLLECTION by MRVOŠ, ADDITIVE COLLECTION ARENA add GALAŠ, MARLI by ZIGMAN, AMR for BAMBI, BAMBI by ZIGMAN, te novu suradnju modne kuće Amadeus - AMDS by ALDUK.

Glavni naglasak druženja i ovoga puta bio je na predstavljanju kampanje za novu sezonu koju je osmislio kreativni tim FASHION.HR-a, a potpisuje ju Šime Eškinja.

Kampanja DOVE Fashion.hr-a za sezonu proljeće-ljeto 2012. naglasak stavlja na prezentiranju beskonačnih lica žene kao vječne inspiracije. Kampanja u prvi plan stavlja potragu za vlastitim identitetom jer u refleksiji svatko ima mogućnost vidjeti ono što želi – svoju vlastitu inspiraciju.

'Prošle sezone kampanju smo posvetili modelima, koje su muze svim dizajnerima, dok smo ove sezone odlučili otići korak dalje i uzeti inspiraciju kao glavni motiv kampanje. Smatramo da multiplicirani ženski lik u svakoj svojoj refleksiji odražava drugu priču tj. drugu inspiraciju koja je kao takva beskonačna. Njezina beskonačnost čini ju nepresušnim izvorom ideja, a to je upravo ono što pokreće modu' , izjavio je direktor i osnivač Fashion.hr koncepta Vinko Filipić.

Kao zvijezda kampanje pojavljuje se poznata hrvatska manekenka, Vesna Parčina koja je ostvarila zavidnu inozemnu modnu karijeru

Program Dove Fashion.hr-a

ČETVRTAK, 29. rujna 2011., 20:00
IK STUDIO
Martina Felja
AMDS by ALDUK
Ivica Skoko

PETAK 30. rujna, 2011. ,20:00
AMR for Bambi
BAMBI by ZIGMAN
Aleksandra Dojčinović
Mischel Benoni
Adela Kliškić i Nikola Barbir
HERA by Robert Sever

SUBOTA 01. listopada, 2011., 20:00
Branka Donassy
RIO MAN COLLECTION by KLARIĆ
RIO WOMAN COLLECTION by MRVOŠ
eNVy room
ADDITIVE COLLECTION - ARENA add GALAŠ
Martina Felja za DOVE

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju