Problematična pjevačica Amy Winehouse udružila je snage s omiljenim brandom Fred Perry i odigrala ulogu modela za novu kolekciju inspiriranu 50. godinama. Amy na fotografijama izgleda svježe i zdravo, a nema ni traga onoj poznatoj prljavici

Kolekcija koju je Amy i dizajnirala sastoji se od 17 odjevnih komada i prpadajućih modnih dodataka koji uključuju usku sivu suknju, crnu košulju, haljinu pepita uzorka i ružičasti top u kojima se Amy pojavljuje na fotografijama.

'Počašćena sam što su baš mene odabrali da se okušam u dizajniranju kolekcije', rekla je Amy koja obožava ovaj britanski brand i znala je točno što želi i kako će izgledati njezina kolekcija.

Amy je napravila i promjenu na ljestvici veličina jer je brand Fred Perry po prvi puta na tržište izbacio odjeću u veličini 34, što je samo jedan broj veće od omražene veličine 0, jer je to Amy tražila. Do sada su se odjeća iz njihovih kolekcija mogla kupovati tek od broja 36.

>> Amy Winehouse planira postati modna

'Obožavam njihovu odjeću, no uvijek sam imala problem as pronalaskom veličine. Sve mi je bilo preveliko jer nisu imali veličinu 34 koju nosim. Sada se konačno osjećam kao da živim svoj san', rekla je oduševljena Amy koja se ne osjeća kao modna ikona iako ju mnogi smatraju takvom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju