Iako je zima u punom jeku, a sunce se tek na trenutke uspijeva probiti kroz oblake najnoviji modni trendovi za proljeće već su spremni, a s njima i pozitivna energija koja nas obuzme od same pomisli na buđenje prirode. Za sve one koji su mislima već nekoliko mjeseci unaprijed donosimo kolekciju odjeće i modnih dodataka koji će vas oraspoložiti

Popularni svjetski poznati brendovi zadovoljno su predstavili najnovije kolekcije odjeće i modnih dodataka za 2012. godinu. Iako se još ne nalaze na policama trgovina trendi komadi spremno čekaju na tople dane, a sudeći po bojama i krojevima očekuje nas toplo, pastelno proljeće.

Top Shop je za sezonu koja je pred nama predstavio kolekciju kojom prije svega prevladavaju najzanimljiviji uzorci koji nas vraćaju u devedesete. Zavodljivi, pastelni tonovi nebesko plave, limun žute i boje breskve pomiješani s cvjetnim i životinjskim uzorcima stvaraju zanimljivu priču koja može osvježiti i najjednostavniji stajling.

>> Proljetna kolekcija 'Gap' u hrvatskim trgovinama

>>  Unikatne naušnice za svačiji džep

Slično je i s modnim dodacima. Mango kolekcijom cipela, torbi, nakita i prozračnih šalova prevladavaju prljavo bijela, ružičasta i crvena boja, a krupne torbe kao i debele, upečatljive narukvice savršeno će se uklopiti uz dnevni i večernji proljetni look.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju