Europa 92 otvorila je prije nekoliko dana prvu Levi's® trgovinu u Zagrebu, nakon što je početkom ove godine potpisala ugovor o zastupstvu Levi's® proizvoda na hrvatskom tržištu. To je novi početak za Levi's® pod okriljem Europe 92 koja već godinama hrvatskom tržištu predstavlja najpoznatije jeans brandove: Wrangler, Mustang i Lee.

Europa 92 vodeći je zastupnik renomiranih jeans brandova u Hrvatskoj. Mustang, Wrangler, Lee, Gin Tonic, Broadway, Redskins i Scotch & Soda proizvode Europa 92 prodaje u maloprodajnoj mreži od 31 trgovine diljem hrvatske. Europa 92 dizajnira i prodaje ležernu odjeću i pripadajuće modne dodatke za muškarce i žene pod brendom Adtwenty koju dizajniraju hrvatski dizajneri. Suradnju s tvrtkom Levi Strauss & Co. Europa 92 započela je početkom ove godine. Otvorenje Levi's trgovine u Zagrebu početak je povratka Levi's® branda na hrvatsko tržište.

Brend Levi’s® utjelovljuje klasični američki stil i ležernost. Otkad su ih Levi Strauss & Co. izumili 1873. godine, levisice su postale najprepoznatljiviji i najimitiraniji odjevni predmet na svijetu – zahvaćajući mašti i odanosti ljudi generacijama. Danas se portfolio brenda Levi’s® nastavlja razvijati uz neumorno pomicanje granica i inovativni duh bez paralele u tekstilnoj industriji. Naš je asortiman vodeće jeans odjeće i modnih dodataka dostupan u više od 110 zemalja, što dopušta pojedincima diljem svijeta da izraze svoj osobni stil.

Levi Strauss & Co. jedna je od najvećih svjetskih brendiranih tekstilnih tvrtki i globalni vođa za jeans odjeću. Tvrtka dizajnira i prodaje traperice, ležernu odjeću i pripadajuće modne dodatke za muškarce, žene i djecu pod brendovima the Levi’s®, Dockers®, Signature by Levi Strauss & Co.™ i Denizen®. Njezini se proizvodi prodaju u više od 110 zemalja širom svijeta kombinirajući lance maloprodaje, robne kuće, online stranice te globalno pokriveno područje s više od 2.300 franšiza i trgovina kojima upravlja tvrtka. U fiskalnoj godini 2011. prijavljeni netoprihod tvrtke Levi Strauss & Co. iznosio je 4,8 milijardi dolara.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju