Prekrasno tijelo u obliku pješčanog sata kakvo ima Christina Hendricks jedno od rijetkih u Hollywoodu koje smjelo prelazi zadane norme mršavosti. Crvenokosa glumica se uspjela nametnuti anoreksičnoj filmskoj industriji, ali ne i onoj koja proizvodi igračke

Glumica koja svojim proporcijama znatno proširuje norme zadanog fizičkog izgleda današnje filmske industrije opsjednute mršavošću, zasigurno bi bila apsolutna zvijezda starog Hollywooda u kojima je bujno tijelo u obliku pješčanog sta bio ultimativni zakon ljepote.

Konfekcijskog broja 42 te naglašenih bokova i grudi, trideset i pet stara glumica otvorila je vrata zdravijem i putenijem izgledu, ali samim time i modi koja prije svega naglašava ženstvenost.

Upravo je to jedan od razloga zašto je poznati proizvođač igračaka Mattel napravio kolekciju Barbie lutaka inpiriranih serijom iz 50-ih godina kada su vladale haljine i sofisticirane ženske siluete.

No, lutkica koja je već zadala dovoljno brige nutricionistima i roditeljima zbog svojih neprirodnih porcija, 'ispuhala' je i inačicu verzije lika Christine Hendricks, tajnicu Joan Holloway iz TV serije 'Momci s Madisona'.

Svi njezini atributi su se istopili, a izraz lica kao da predstavlja predstavlja strogu učiteljicu umjesto lijepu i poželjnu ženu.

>> 3 koraka do zamamnog dekoltea

Na mnogobrojne optužbe koje mjesecima stižu u Mattel, uslijedilo je službenim priopćenjem u kojom iznose kako lutka ne predstavlja glumicu, već estetiku izabrane TV serije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju