Posrnula pop princeza krajem 2013. godine spektakularnim nastupom na prvom od dogovorenih 75 koncerata u Las Vegasu oduševila je publiku. Svjetlucavi kostim za pozornicu upotpunili su raskošni platinasti pramenovi posloženi u bujnu divlju frizuru. Britney je nakon niza pohvala novi izgled vrlo brzo pretvorila u samo 'instant' trenutak, vrativši se lošem izboru odjeće, ali i najlošijim frizurama na holivudskom asfaltu

Gusti pramenovi posloženi u raskošnu frizuru vrijednu divljenja bili su dio spektakularne kostimografije Britney Spears u Las Vegasu. No da novi hvaljen izgled na pozornici pjevačicu nije ponukao na promjenu u svakodnevnom životu razotkrio je njezin povratak na staro.

>>'Sokna punđa': U 5 minuta do frizure od jutra do večeri

Razbarušenu, raspadnutu punđu s nehajno posloženim ukosnicama ili polupodignutu lošu varijantu konjskog repa, Britney bira u svima nama poznatoj situaciji prljave kose kojoj je potrebno 'instant' čarobno rješenje.

Prijedlozi koji spašavaju 'loš dan za frizuru', čije boje Britney uvjerljivo brani, nadohvat su ruke zahvaljujući brojnim kreativnim aktericama tutorijala.

Ideje koje će spasiti jutra u kojima kosa odbija suradnju - niska punđa, razbarušena pletenica i kosa posložena na jednu stranu obogaćena uvojcima donosimo u priloženom videu:

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju