Iako smo je navikli gledati kao otkačenu tinejdžerku s neobičnim prepoznatljivim stilom, Rihana je napravila korak dalje i odlučila postati elegantna žena. Na dodjeli nagrada 'MTV Europe Music Awards' odjenula je preraskošnu večernju haljinu koja se pokazala kao modni promašaj

Čini se kako je Rihanni dosadio imidž otkačene tinejdžerke.

Simpatična 22 godine stara zvijezda rođena na Barnadosu, u modnom smislu je postala poznata po originalnoj frizuri kojom je zarazila cijeli svijet.

No sada je odlučila napraviti korak dalje pa je počela puštati kosu te ju sve češće susrećemo u elegantnim večernjim haljinama.

Popularna pjevačica se na poznatoj manifestaciji 'MTV Europe Music Awards' prošetala u neobičnoj i pomalo pretjeranoj haljini koja se pokazala kao potpuni modni promašaj.

Napadna i preraskošna bijela toaleta ukrašena metrima tila doslovno je bila u prvom planu, a Rihanna je u njoj gotovo nestala.

Čak niti frizura nije ispala najuspješnije. Elegantna klasična punđa naglašenog profila koju je pokušala uskladiti s haljinom nikako se nije uklopila uz njezinu sada već prepoznatljivu žarko crvenu boju kose.

>> Rihanna: Što skrivaju korzet i čizme?

>> Ajme Rihanna! Kakva je to haljina?

S obzirom da je još mlada te da su pred njom godine modnog eksperimentiranja, nadamo se kako će uspjeti izgraditi svoj novi elegantni stil, a do tada bi se svakako trebala konzultirati s modnim stručnjacima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju