Proslavljena manekenka Kristina Šalinović predstavila je svoju prvu kolekciju naočala nazvanu 24 fashion by Kristina Šalinović. Linija se sastoji od četiri modela naočala, a čine ju dva para sunčanih naočala i dva para naočala s prozirnim staklima, a svaki od modela dolazi u više boja

Kada su mi iz Accessoriesa predložili ovu suradnju, nisam se puno premišljala jer sam oduvijek htjela dizajnirati i pokazati neke svoje ideje, naravno da sam pri tome imala i pomoć iz Accessoriesa, ipak su oni stručnjaci za modne dodatke. Sunčane naočale su must komad za ljeto, zato smo se za početak ove suradnje odlučili baš za njih.

>> Kristina Šalinović: Loubotinke nisu ni do koljena jeftinim štiklama

Htjela sam napraviti modele koji se uklapaju u moj osobni modni stil, a da se istovremeno svide i drugima te se nadam da sam u tome i uspjela' izjavila je Kristina Šalinović koja već radi na svojoj kolekciji nakita također za Accessories.

>> Kristina Šalinović osvojila i Chanel

'Kristini smo odlučili ponuditi suradnju u sklopu našeg projekta
suradnje s poznatim osobama. Ona je već prepoznata od modnih stručnjaka zbog svog jedinstvenog stila tako da je imala dosta ideja koje smo se potrudili realizirati, a suradnju ćemo nastaviti i na kolekciji nakita. Sigurni smo da će se modni dodaci s njenim potpisom svidjeti našim kupcima', kazao je Hrvoje Malenica, direktor Accessoriesa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju