Kada se ujedine talijanska elegancija s potpisom Armani te Rihannina neutaživa potreba za izražavanjem svoje seksualnosti dobije se najukusnije modno izdanje mlade pjevačice te najbolje ocjenjeni imidž na ovogodišnjem Grammyju

Utegnuto i kratko, poderano i prozirno, to su glavna obilježja gotovo svake kombinacije koju Rihanna odabere za izlazak u javnost. Upravo zato je njezin izgled na 54. dodjeli nagrada Grammy bio ugodno iznenađenje i pokazatelj kako bi ova r'n'b trebala izgledati.

Crnu usku haljinu s dubokim izrezima dizajnirao je Giorgio Armani u suradnji s Rihannom, a kao glavnu inspiraciju za ovaj izrazito seksi look pjevačica je navela Michelle Pfeiffer u filmu 'Lice s ožiljkom'.

>> Rihanna: Zavodljiva guza na finjaka

>> 3 provokatorice koje zavode vulgarnošću

Unatoč dekolteu do pupka te izrazito otvorenim leđima nije narušena elegancija svojstvena ovom talijanskom brendu od kojeg je seksi modnim ekstremima sklona zvijezda možda naučila da manje zna ipak biti više.

To je dokazala i izborom stilski usklađenog metalnog nakita od kojeg je najupečatljiviji bio onaj tanki i delikatan smješten u dekolteu te na 'najšakljivijem' dijelu leđa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju