Sonična metoda čišćenja kože branda Clarisonic omogućuje djelotvorno uklanjanje nečistoća, čak 6 puta učinkovitije od čišćenja rukom te poboljšano prodiranje proizvoda za njegu kože

Tim inženjera i poduzetnika u Seattleu razvija inovativne proizvode branda Clarisonic kroz kombinaciju patentom zaštićene tehnologije i revolucionarne vizije njege kože. Clarisonicov inovativni sustav Pro Sonic Skin Cleansing prvotno je razvijen za potrebe profesionalnih tretmana kože. No, ubrzo su ga počeli preporučivati vodeći dermatolozi, kozmetičari i stručnjaci za spa tretmane te je, postavši vodeći aparat za čišćenje kože, u potpunosti promijenio način njege.

Sonična metoda istovremeno je nježna i moćna; unosi radikalne promjene u kozmetičku industriju, spajajući proizvode koji djeluju na površini s tehnologijom koja prodire duboko u kožu uz fantastične rezultate: preobražava teksturu i smanjuje pore, a ten postaje ujednačeniji, blistaviji i mekši. Za razliku od uređaja s rotirajućim četkicama, Clarisonicova patentirana tehnologija zvučnih valova djeluje na prirodnu elastičnost kože, uklanjajući dubinske nečistoće iz pora i pripremajući kožu na bolje upijanje proizvoda za njegu.

Značajke patentirane tehnologije u okviru ove metode mogu se prilagođavati s ciljem dvojakog komplementarnog djelovanja – uklanjanja nečistoća i učinkovitijeg prodiranja proizvoda za njegu kože. Kroz navedeni se holistički pristup oblikuje sveobuhvatni režim njege, koji se po potrebi prilagođava različitim ciljevima tretmana. Klinički su rezultati pokazali da se korištenjem aparata postiže poboljšano upijanje, a uklanjanje make-upa, nečistoća i masnoća šest je puta učinkovitije od čišćenja lica rukom.

Potaknut izvanrednim uspjehom u domeni profesionalne njege kože, Clarisonic je odlučio proširiti ponudu svojih proizvoda i na maloprodajno tržište, omogućujući kupcima da brzo i lako, za samo 60 sekundi, iz temelja promijene svakodnevni ritual njege kože.

Jedinstveni uređaj za njegu i čišćenje Clarisonic Plus ima izuzetno širok spektar primjene, s tri raspoložive brzine za čišćenje lica i postavkama za čišćenje tijela u trajanju od tri minute, s dva načina rada (stalan i periodički pritisak) nježno uklanja mrtve stanice, ostavljajući kožu lica i tijela mekom i glatkom.

Kompaktnog dizajna i jednostavan za primjenu, uređaj Clarisonic Mia 2 idealan je izbor za postizanje čiste, prekrasne kože u svakoj prilici. Mia 2 također se temelji na metodi soničnih valova; ima dvije brzine, ugrađeni vremenski indikator (T-Timer) s jednominutnim ciklusom čišćenja, a u komplet je uključena i praktična zaštitna kutija – putna futrola.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju