Čini se kako je doista došao kraj premršavim modelima što potvrđuje i modna biblija. Naime, Australsko izdanje časopisa Vogue razbilo je dugogodišnju tradiciju i po prvi puta na svojoj naslovnici objavio fotografije punašne manekenke Robyn Lawley

Njezina bujna figura krasila je naslovnice francuskog časopisa Elle te talijanskog Voguea, a sada je došao red i na Australiju.

Robin Lawely dobila je tu čast da kao prva manekenka s bujnim oblinama probije led i osvane na naslovnici australskog Voguea.

Atraktivna 22  godine stara ljepotica nosi konfekcijski broj 42, a svojim je figurom kao i anđeoskim licem oduševila svijet. Zanimljive retro fotografije začinila je i elegantna, ali i seksi odjeća koju potpisuju australski dizajneri Alex Perry, Willow i Carla Zampatti.

Iako ju nazivaju krupnim modelom promatrajući fotografije jedino što mi vidimo je ženstvena i zaobljena ljepotica bez mane.

'Kada puniji model prvi puta dođe u studio to je popriličan šok za ekipu koja je zadužena za snimanje jer su navikli raditi jedino s mršavicama konfekcijskog broja 34 i 36. No kada je fotograf Max Doyle krenuo sa snimanjem svi su se oduševili i počeli istinsku ljepotu promatrati na drugačiji način', otkriva Kirstie Clements urednica prestižnog časopisa.No Robin nije jedina punija manekenka koja je u svijetu mode napravila promjene. Crystal Renn svojim je oblinama očarala mnoge poznata imena poput Jeana Paula Gaultiera, Jimmy Choo, te snimila naslovnice za travanjski Meksički Vogue.

>> Zar su nam sad i debeljuce premršave?

>> Tara Lynn: Ohrabrenje za sve lijepe bucke

Tara Lynn bila je prvi puniji model u povijesti koji je krasio naslovnicu francuskog izdanja časopisa Elle posvećenog upravo promjeni stereotipa modne industrije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju