O vjenčanju iz snova sanja svaka djevojka, no ono ne mora izgledati kao bajka o Pepeljugi, već može postati punokrvna rock priča. Volite li AC/DC, Gunse ili Davida Bowieja razveselit će vas vijest da vaša vjenčanica može izgledati poput one iz video spota vašeg omiljenog rock banda

Priđe li vam budući suprug i predloži da se ženite u hard rock ili heavy metal izdanju nemojte mu odmah baciti prsten u lice jer to može doista postati vjenčanje iz snova, a vi jedna od najroamntičnijih mladenki.

Rokerske vjenčanice postale su pravi hit, a glavna karakteristika im je originalnost

Rokerske vjenčanice postale su pravi hit, a glavna karakteristika im je originalnost.

Bijele ili crne, s ludim šeširima, cipelama ili pak s još luđim frizurama, nije bitno, važno je jedino da se poistovjetite sa svojim najdražim bandom i zablistate na najvažniji dan u vašem životu.

>> Oprez! Vjenčanice u kojima biste mogle ostati gole!

>> Dugo i nježno ili kratko i seksi za najvažniji dan

Web stranica RocknRollBride.com osmislila je originalne tematske vjenčanice koja će vam ostati dugo u sjećanju, a kojima ćete definitivno postati najoriginalnija otkačena mladenka.

Donosimo samo mali dio koji će vas možda podsjetiti na školske ili studentske dane u vrijeme Gunsa, Davida Bowieja ili Cindy Lauper.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju