Zaštita od sunca vrlo je važan korak na putu postizanja idealne kože.

Vichy Capital Soleil linija sadrži proizvode za učinkovitu zaštitu od sunca za sve tipove kože, čak i one najosjetljivije. Inovativni proizvodi za zaštitu od sunca s visokom razinom učinkovitosti i sigurnosti ne sadrže paraben, primjereni su za dječju i odraslu osjetljivu kožu, hipoalergeni su i ispitani pod dermatološkim nadzorom te sadrže Vichy termalnu vodu. Ovoga ljeta Capital Soleil linija predstavlja se u potpuno novoj, privlačnoj ambalaži uz nekoliko novosti za zaštitu od sunca za dječju i odraslu kožu.

Prva Vichy BB krema za zaštitu lica od sunca

Koža lica najizloženiji je dio tijela, pogotovo tokom prvih dana na suncu te je zbog toga izuzetno važno koristiti primjerenu zaštitu kako bismo izbjegli negativne posljedice UV zraka. Zahvaljujući visokoj zaštiti koža može biti vidljivo preoblikovana uz blistav i ujednačen ten, bolju kvalitetu, kao i manje bora i mrlja. Za sve žene, a pogotovo za one sa svijetlom puti, Vichy je stvorio prvu Capital Soleil BB kremu s visokom zaštitom koja pruža učinak „preplanule gole kože“ uz idealnu zaštitu, čak i protiv dugih UVA zraka. U ponudi su obojeni „dry touch“ fluid za lice SPF 50 za mješovitu do masnu kožu te obojena baršunasta krema za lice SPF 50+ za normalnu do suhu kožu.

Nevidljivi hidratantni sprej SPF 30 i SPF 50

Vichy je predstavio i inovaciju koju je osjetljiva koža dugo čekala – prvi hidratantni i nevidljivi sprej za osjetljivu kožu SPF 30 i SPF 50 koji djeluje osvježavajuće , a ujedno učinkovito štiti kožu od sunca. Ne sadrži paraben i etilni alkohol, a njegova hidratantna tekstura koži daje istinski osjećaj ugode te se upija u trenu. Sprej je obogaćen Vichy termalnom vodom koja umiruje, jača i obnavlja kožu za optimalnu hidrataciju tijekom cijelog dana.

Novost za djecu – super pjena SPF 50

Dječja je koža osjetljivija od odrasle na UV-zrake, jer je njen pigmentni sustav nezreo sve do puberteta. Roditeljima ponekad nije jednostavno ispravno nanijeti proizvod na djecu koja nestrpljivo čekaju na igru i kupanje. Izuzetno je važno obratiti pozornost na zaštitu prekomjerno izloženih dijelova tijela poput lica, nosa, ramena, ruku i leđa, kao i često zaboravljenih dijelova poput nadlanica, unutrašnjosti šaka, stražnje strane koljena i stopala. Uz Capital Soleil dječju super pjenu SPF 50 jednostavno ćete i učinkovito zaštititi svoju djecu od sunca prije nego što nestrpljivo otrče u morski plićak. Zaigrana i zabavna,inovativne teksture boje breskve i slatkog mirisa, super pjena za djecu SPF 50 predstavlja idealnu zaštitu za osjetljivu dječju kožu. Namijenjena je djeci od 6 do 12 godina, vrlo jevodootporna, hipoalergena i bez parabena te ispitana pod nadzorom pedijatara za maksimalnu sigurnost.

Vichy čitateljicama Zadovoljna.hr daruje 4 poklon paketa s najnovijim proizvodima za ljeto. Želite li da jedna od njih stigne na vašu adresu potrebno je navesti koliki najveći zaštitni faktor sadrži Vichy hidratantni i nevidljivi sprej za osjetljivu kožu.

Svoj odgovor zajedno s podacima (ime, prezime, adresa) pošaljite na e-mail adresu zadovoljna@novatv.hr do 28. srpnja kada ćemo objaviti dobitnice.

A dobitnice su Ana Mamula, Sabina Klisura, Marta Horvat i Ivana Kunkić.
 


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju