Oskarovka Sandra Bullock na dodjelu filmskih nagrada u Palm Springsu stigla je u dvobojnoj koktel haljini. Dok su uski kroj i nježna roza i boja breskve laskale njezinoj vitkoj figuri i brončanoj puti, detalj zbog kojeg je zaradila stilski minus odala su stopala natiskana u štikle

Nije tajna kako brojne zvijezde na crveni tepih dolaze u često prevelikim ili pretjesnim štiklama, sasvim očigledno posuđenim samo za glamurozno događanje. Slučaj koji za posljedicu ima ne baš ugodan prizor stopala, u posljednje vrijeme kvari inače stilski vrlo elegantan modni izbor oskarovke Sandre Bullock.

>>10 bolnih posljedica nošenja štikli i 3 vježbe koje ih ublažuju

Glumica je na dodjelu filmskih nagrada u Palm Springsu pažnju plijenila izdanjem u koktel haljini nježnih roza i boje breskve, koja je primjećena kao početak novih modnih preokreta u 2014. godini. Trendovi pozdravljaju vladavinu crne slaveći čitav spektar duginih boja kojemu se priklonila i Sandra.

>>Muke po štiklama: Što sve žene neće trpjeti za ljepotu

Jedini detalj koji je narušio besprijekoran izgled glumice, prizor je stopala u salonkama. Natiskani prsti i predio oko skočnog zgloba, vidno zbog visoke potpetice izderformiran, nimalo nije bio ugodan oku.

Kosti skočnog zgloba uz problem širenja prednjeg dijela stopala najčešće su podložni deformacijama zbog nošenja neudobnih, tijesnih ili preuskih štikli kakve si zvijezde nikako ne bi smjele priuštiti.

Donosimo dosadašnje bolne prizore stopala poznatih dama u trendi modelima štikli:
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju