Za savršenu stražnjicu potrebni su sati predanog vježbanja, dobro osmišljena dijetna prehrana i pokoji dobar gen koji će vam pomoći da guza stoji baš onako kako vi to želite. No britanski brend Asda tvrdi drugačije. Njihov model hlača skratit će taj mukotrpni put i odmah po odijevanju stražnjicu savršeno oblikovati

Model traperica čija cijena je 155 kuna obećava savršeno podignutu stražnjicu ženama bez obzira na konfekcijski broj i godine.

>> Uske traperice otkrile savršenu stražnjicu mame modela

>> Koliko dugo traperice mogu bez pranja?

Tajna novog modela traperica je, kažu dizajneri, u malo više od dobro pozicioniranih šavova. Dva prošivena dijela koji sežu od bočnog dijela do džepova te zatežu stražnjicu i podižu ju, omogućuju modelu od nazvanaom 'Graet Bum Jean' da učine ono što je do sada radila samo teretana. Šavovi također pomažu te dodatno vizualno podižu guzu.

Modeli su dostupni u tamnom traperu, a brend Asda ih je osmislio nakon istraživanja koje je pokazalo kako je sve više žena nezadovoljno svojom stražnjicom.

Mukotrpno vježbanje i skupocjeni kozmetički preparati te plastična kirurgija neki su od načina na koji žene pokušavaju riješiti svoje probleme. Svaka četvrta smatra kako je njezina stražnjica prevelika, dok svaka peta vjeruje da previše visi.

Traperice prihvatljive izgledom i cijenom razveselit će žene koje će podignutu stražnjicu postići nečim puno jednostavnijim od vježbanja, dijete ili odlaska na plastičnu kirurgiju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju