Starenje je stresno za svaku žena, a kada se radi o holivudskim glumicama ta razina prelazi svaku granicu. No da brojanje godina može biti itekako zabavno dokazale su Jane Fonda, Susan Sarandon i Sigourney Weaver

Tri glumice su pozirale za posebno izdanje V Magazina pod nazivom 'Who Cares About Age'. I dok sve tri na naslovnicama izgledaju odlično, najstarija među njima, 72 godine stara Jane Fonda otišla je korak dalje te u odjeći leopard uzorka ispružila svoje poznato tijelo na stolu.

Godine nisu važne kada se dobro osjećamo u svojoj koži, a to je potvrdila i Susan Sarandon kojoj su 64 godine.

>> Cher i Tina: Seksi bake u tajicama

>> Sharon Stone: Ovako se nose godine!

'Ne bih se voljela vratiti u dvadesete, sada se puno bolje snalazim u svojoj koži i znam puno više stvari', rekla je te dodala kako je život prekratak da bi stalno bili zabrinuti zbog starenja.

'Kada čujem cure u dvadesetima kako se brinu zbog izgleda pomislim kako bi trebale prestati brinuti o 'prevelikim' dijelovima tijela. Ukoliko si zabrinut zbog izgleda u 25. život će ti biti težak', rekla je Susan.

S njom se slaže i Jane Fonda koja je s godinama stekla samopouzdanje i te postala sretnija i opuštenija osoba.

'Odlična stvar kod starenja je što imaš više godina manje se bojiš', rekla je Fonda.

Jane nema namjeru usporiti samo zato što više nema 21 godinu.

'Uvijek nešto radim, to je ili DVD ili nova knjiga ili film, želim izbaciti i pokazati ono što se događa u meni', pojasnila je.

Ni Sigourney Weaver ne planira usporiti s karijerom, 61 godinu stara glumica je velikim osmijehom na naslovnici V Magazina pokazala koliko još energije ima!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju