Na dodjeli nagrada za stil koju je modni časopis 'Elle' održao u Laubi nagrađene su dame i muškarci iz javnog života čiji se modni izričaj u javnim i privatnim prilikama isticao osobnošću i kreativnošću. Među uzvanicima su se upravo navedenima stilskim osobinama isticale zvijezde serije 'Stella', Sementa Rajhard i Vanda Winter, obje odjevene u klasičnu i elegantnu crnu boju

Nagrada 'Elle Style Awards' održana u 'Laubi' okupila je mnoge kreativce značajne u stvaranju modnog i stilskog izričaja. Upravo zato su uz poznata glumačka i pjevačka lica u prvom planu bili modni dizajneri, vizažisti i fotografi.

Svoju su pozivnicu za crveni tepih dobile i dvije mlade talentirane zvijezde Sementa Rajhard i Vanda Winter čije je suparništvo s malih ekrana u modnom smislu zamijenilo skladno savezništvo.

Sementa je kratku crnu haljinu upotpunila štiklama i torbicom u boji pudera, dok je Vanda najelegantniju boju primijenila na čipkastom topu i hlačama. Zlatni detalj na cipelama, te ogrlica i narukvice u istoj boji plemenitog metala, obogatili su njezin svečani stajling.

Make up prvenstveno u službi usana i naglašavanja ženstvenih jagodica te elegantne frizure prikazale su ove dvije ljepotice kao pobjednički stilski tim.

Čija vam se kombinacije više sviđa?

glasova:

Dobitnici 'Elle Style Awardsa':

Najbolji modni dizajner: A’Marie

Najbolja modna kampanja: Mladen Šarić za Boudoir, ‘Rocking Baroque’

Najbolji celebrity stil: Severina Vučković

Najbolji model: Helena Šopar

Najbolji dizajner accessoiresa: Tamara Bombardelli

Nagrada za životno djelo: Ana Karić

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju