Na dodjeli nagrada za stil koju je modni časopis 'Elle' održao u Laubi nagrađene su dame i muškarci iz javnog života čiji se modni izričaj u javnim i privatnim prilikama isticao osobnošću i kreativnošću. Među uzvanicima su se upravo navedenima stilskim osobinama isticale zvijezde serije 'Stella', Sementa Rajhard i Vanda Winter, obje odjevene u klasičnu i elegantnu crnu boju

Nagrada 'Elle Style Awards' održana u 'Laubi' okupila je mnoge kreativce značajne u stvaranju modnog i stilskog izričaja. Upravo zato su uz poznata glumačka i pjevačka lica u prvom planu bili modni dizajneri, vizažisti i fotografi.

Svoju su pozivnicu za crveni tepih dobile i dvije mlade talentirane zvijezde Sementa Rajhard i Vanda Winter čije je suparništvo s malih ekrana u modnom smislu zamijenilo skladno savezništvo.

Sementa je kratku crnu haljinu upotpunila štiklama i torbicom u boji pudera, dok je Vanda najelegantniju boju primijenila na čipkastom topu i hlačama. Zlatni detalj na cipelama, te ogrlica i narukvice u istoj boji plemenitog metala, obogatili su njezin svečani stajling.

Make up prvenstveno u službi usana i naglašavanja ženstvenih jagodica te elegantne frizure prikazale su ove dvije ljepotice kao pobjednički stilski tim.

Ankete

(5360) Čija vam se kombinacije više sviđa?

rezultati povratak glasova183
rezultati

Dobitnici 'Elle Style Awardsa':

Najbolji modni dizajner: A’Marie

Najbolja modna kampanja: Mladen Šarić za Boudoir, ‘Rocking Baroque’

Najbolji celebrity stil: Severina Vučković

Najbolji model: Helena Šopar

Najbolji dizajner accessoiresa: Tamara Bombardelli

Nagrada za životno djelo: Ana Karić

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju