Severina je za svoj koncert u sklopu popratnog programa Sarajevo film festivala tijelo utegnula u PVC kombinezon omiljenog hrvatskog modnog dvojca ELFS i tako pokazala svoj dojmljivi dekolte. Dok je tijelo istakla na njoj prepoznatljiv način, odabrana frizura nije uobičajena za našu kraljicu estrade

Na ovogodišnjem 'Sarajevo film festivalu' u sklopu popratnog glazbenog programa nastupala je Severina, spremna na dobar provod na jednom od najpopularnijih filmskih događaja na ovim prostorima.

Za tu priliku nije odabrala kakvu raskošnu toaletu, već kako bi se odjećom neopterećeno i sama dobro zabavljala, uski PVC kostim naglašenog dekoltea.

Kao i mnogo puta do sada Seve je svoje povjerenje dala modnom dvojcu ELFS čiji je crveni kombinezon sličnoga kroja nosila i u spotu 'Gas, gas'.

>> Severina: Leopardov uzorak joj tako dobro pristaje

>> I na vrućini besprijekorna Severina

Ljubav između popularne pjevačice i mladih dizajnera koji sebe vole nazivati 'Dolče i Gabana Balkana' nije obilježena samo seksi trash kratkim kombinezonima, već i svjetlucavom glamuroznom haljinom s resicama od stotine svjetlucavih perlica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju