Iako ljepota dolazi iznutra briga za tijelo, a posebno kožu lica je imperativ svake žene. Tu najveću ulogu igra preparativna kozmetika čijem odabiru pripadnice ljepšeg spola pridodaju veliku pažnju. Severina koja zna koliko je dobra zaštita važna za kožu zaštitno je lice kozmetike koja stiže iz Španjolske

Lijepa i njegovana koža su Severinin zaštitni znak, pa je s osmijehom pozirala uz novu liniju preparativne kozmetike Skeyndor koja stiže iz Španjolske.

Pjevačica se u liniju proizvoda zaljubila tijekom svog boravka u Barceloni, a proizvođči su ubrzo uvidjeli priliku za odličnu suradnju.  Zahvaljujući Severini sada i Hrvatice mogu uživati u eliksiru mladosti, kako nazivaju preparativnu kozmetiku Skeyndor.

Skeyndor je sinonim za znanstveno kontroliranu kozmetiku u čijoj su osnovi prirodni sastojci, među kojima i neki vrlo jedinstveni kao matične stanice, sintetizirani zmijski otrov i rijetke vrste algi, a baziran je na ultimativnoj nanosfer tehnologiji i formulama visoke učinkovitosti koje su potkrijepljene mnogobrojnim kliničkim studijama, tijekom 45 godina tradicije.

>> VIDEO: Severina izazovnija no ikada!

>> Severina čipkom naglasila seksepil

Na promociji održanoj u Zagrebu Severina je blistala u Gaultierovoj haljini otvorenih leđa boje crvenog vina.

Uz visoke potpetice i torbu leopard uzorka odjevnu kombinaciju je ukrasila svojim neodoljivim osmijehom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju