U Milano je zbog mode, ali i humanitarnog događanja doletjela i Sharon Stone. Nakon što nakratko završila u bolnici, stavila je na sebe haljinu kao stvorenu za 'Sirove strasti' i skupila 1,1 milijun dolara

Tjedan mode u Milanu za Sharon Stone nije započeo najbolje, jer je nakon Fendi revije odgledane iz prvog reda iznenada je bila hospitalizirana.

>> Tijelo Sharon Stone nije čulo za silu gravitacije

Razlog odlaska u bolnicu nije otkriven, premda neki od svjedoka tvrde kako je 54 godine stara zvijezda pala u nesvijest.

>> Sharon Stone: I u 53. godini bombastična u crnoj koži

Nekoliko sati kasnije na humanitarnom događaju čiji je prihod posvećen istraživanju lijeka protiv AIDS-a pojavila se svježa, našminkana i s dizajnerom Robertom Cavallijem pod rukom.

Njezina haljina je na sreću nije stezala niti na jednom dijelu tijela, jer su resice u području struka i duboki dekolte omogućili nesmetano disanje kao i podizanje temperature kod muškog dijela publike.

Vjerojatno je upravo modni odabir, baš kao i njezin najvijački duh kojeg koristi na takvim događajima, pomogli da skupi čak 1,1 milijuna dolara koji će otići u prave ruke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju