U nastojanju da budu drugačije, istodobno ne riskirajući prepoznatljivi stil, mnoge zvijezde su se se odlučile za bezbolan i efektan rez na kosi. Svoja lijepa lica uokvirile su šiškama koje su se nenametljivo ušuljale u prve redove najpoželjnijih makeover frizura ove jeseni

Ako ste željni malih promjena, a vaša stara frizura vam je pomalo dojadila razmislite o makeoveru kojim u trenu može osvježiti izgled. Riječ je o šiškama koje su se vratile na velika vrata što jako dobro znaju brojne poznate ljepotice.

>>Trendi frizure za različite tipove kose

Šiške u trenu mogu osvježiti frizuru koja vam je pomalo dosadila, a koju ne želite previše drastično promijeniti

Novo poglavlje u životu, kojim je nedavno punila novinske stupce rastavši se od Milana Popovića i poslovno kojeg najavljuje izdavanjem najnovijeg albuma Severina je odlučila začiniti promjenom frizure.

>>4 poznate frizure na nov način

Dugačke slapove pramenova stepenasto je skratila i posegnula za bezbolnim, a efektnim trendi dodatkom u obliku kratko odrezanih šiški koje su njezinom licu podarile dječački izgled s neizostavnom dozom seksepila.

Čari koje nudi par vještih poteza škarama prepoznale su i brojne strane ljepotice pa se tako mlada mama Beyonce nedavno odlučila na slojevite šiške za koje je njezin frizer Kim Kimble inspiraciju pronašao u 90-ima.

A dame koje već neko vrijeme skrivaju pogled ispod gustih šiški su tamnoputa ljepotica Naomi Campbell i svježe udata glumica Jessica Biel čije su šiške počešljane na stranu bile neizostavan detalj i svadbene frizure.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju