U sklopu festivala dobrih emocija 'Špancirfest', u četvrtak 29. kolovoza nastupit će britanski rock bend 'Skunk Anansie'. Osim što ih posebnim i jedinstvenim čini njihov glazbeni izričaj, pjevačica Skin učinila ih je prepoznatljivim u glazbenom, ali i modnom smislu

Kreaciju u kojoj se sljubljuje utjecaj Garetha PughaAlexandera McQueena mogli smo vidjeti i prije dvije godine u Zagrebu na koncertu grupe Skunk Anansie, na kojem je pjevačica Skin nosila kostim kojeg se ni bi posramila niti revija visoke mode u Parizu.

Pripijeni kombinezon optočen crnim šljokicama na dramatičnosti je dobio zahvaljujući ekstravagantnim crnim pernatim krilima.

Energična gazela moćnoga glasa nakon nekoliko je pjesama skinula krila, produbila dekolte i svojom upečatljivom pojavom potvrdila bezbrojna lica mode.

>> Alexander McQueen: Dobre i loše glam kraljice

Ova rockerica ne negira svoju ljubav prema modi koju je demonstrirala i na reviji 'Fashion Rocks' 2003. godine dok je dvije godine kasnije pistom prošetala u haljini s potpisom Gucci.

Surađivala i s talijanskim dizajnerom Gianfranco Ferreom i Mathewom Williamsonom. Pridružila se i poznatim osobama na reviji 'Fashion for Haiti' koju je organizirala Naomi Campbell.

Ne sumnjamo da će i za nastup na 'Špancirfestu' odabrati efektni i originalni kostim kojim će se ponovno izdvojiti kao rock gazela žestokog ukusa.

Galerija Skin Skin - 6 Skin - 9 +1 Skin - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju