Tek što su umjetnik Leanie van der Vyver i nizozemski dizajner cipela René van den Berg šokirali javnost najstrašnijim cipelama koje je teško gledati, a kamo li nositi priču je nastavio Tom Ford. Naime, riječ je o clutch torbici napravljenoj od pravog krzna tvora

Što je zajedničko tvoru i elegantnoj večernjoj torbici? Ako ste pomislili da ćemo vam ispričati završetak dobar vic varate se jer upravo spoj ove dvije nespojive stvari djelo je dizajnera Toma Forda.

>> Jimmy Choo: Moda koja nas rastužuje

Naime riječ je o clutch torbici sa zlatnom kopčom, napravljenoj isključivo od krzna tvora. Ovaj minijaturan modni dodatak prekriven je dugom crno-bijelom dlakom koja nas iz prve asocira na sirotu životinju poznatu po neugodnom mirisu, a za koji bi trebalo izdvojiti vrtoglavih 9.600 kuna.

>> Jesu li ovo najstrašnije cipele koje ste ikada vidjeli?

Iako ne možemo niti zamisliti da bi netko doista izdvojio toliko novaca da prošeće s takvim komadom, držeći se poslovice kako svaki predmet ima svoga kupca na žalost vjerujemo kako će netko zasigurno prošetati svoju 'smrdljivu', vrlo skupu torbicu koja po nama zaslužuje jedan veliki minus iz humanosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju