Najpoznatiji postolar Christian Louboutin svoju vodeću poziciju omiljenog majstora štikli kojemu žene bezrezervno vjeruju ponovno je opravdao. Naime njegove ljepotice poteptica od 12 centimetara i jednostavnog dizajna, klasične salonke imena 'So Kate' najpopularnije su štikle u 2013. godini

Model štikli 'So Kate' vrtoglave potpetice od 12 centimetara napravljene od vrhunske kože, u bojama od zlatne, srebrne, bijele, boje 'Burgundca' pa do vječne crne definitivno su obilježile 2013. godinu. Ove ljepotice čija se cijena kreće od 5.000 do 7.490 kuna dizajnirao je najpoznatiji svjetski postolar Christian Louboutin.

>>3 modela štikli za kojima se još uvijek diže prašina

Elegantan model šetao se na svakom crvenom tepihu u duetu od najgalmuroznijih večernjih toaleta do koktel haljina. Jennifer Lopez, Miranda Kerr, Blake Lively, Mila Kunis, Karlie Kloss samo su neke od nepregledne liste dama koje su se zaljubile u štikle koje pretendiraju za mjesto modnih komada kultnog statusa.

 

Tajna njihove privlačnosti je jednostavan dizajn, savršeno prilagodljiv svakoj nozi koju u trenutku izdužuje. Posljednji u nizu model, koji je samo par sati nakon lansiranja već bio razgrabljen, dolazi u ekskluzivnom izdanju od pitonove kože.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju