Za isticanje najraskošnijeg tijela pješčanog sata glumica Sofia Vergara najčešće bira haljine uskih krojeva u glam izdanjima ili pak jednostavan duet majice i trapezica za dnevno obavljanje obaveza. Mršave hlače do sada su tek u rijetkim prilikama nalazile mjesta među njezinim stajlinzima, što je spektakularnim izdanjem u vječnoj crnoj boji atraktivna Kolumbijka ispravila

U centru Los Angelesa za sve vjerne obožavatelje organizirano je druženje s glavnim glumcima serije 'Moderna obitelj' koja već sezonama obara sve rekorde gledanosti.

Zvijezda zahvaljujući kojoj humoristični serijal vodi na prvoj poziciji omiljenih TV formata definitivno je Sofia Vergara. Latino ljepotica za tepih nijansu svijetliji od crvenog, pokazala je po prvi puta izdanje u kojemu su izostale haljine uskih krojeva, a zamijenio ih je jednostavan stil posve netipičan za strastvenu Kolumbijku.

Sako zakopčan iznad razine zamamnog dekoltea pravio je duet sa skinny modelom kožnatih hlača. Škakljivi kroj koji inače otkriva svaku nepravilnost na nogama u njezinom slučaju istaknuo je samo najbolje i pokazao se kao laskavac istrenirane figure.

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju