Prvu večer modnog događaja 'Cro A Porter' otvorila je modna veteranka Ksenija Vrbanić koja je svojom kolekcijom predstavila modele inspirirane 60-im godinama prošlog stoljeća. Osim što je inspiraciju pronašla u 'dobrim starim vremenima', dio manekenske postave činili su modeli koji pistom nisu prošetali 25 godina poput Tihane Harapin Zelepugin

Vodimo vas na Cro A Porter!

Budite i vi dio modne priče i uživajte u revijama domaćih dizajnera. Zadovoljna.hr i aplikacija 555 poziva sve trendseterice da iz prvih redova uživaju u kolekcijama za proljeće/ljeto 2012. Dovoljno je da skinete aplikaciju i dođete u Westgate Shopping City 15 minuta prije početka revija te se javite na broj telefona 095/5500055.

Vintage na suvremen način u kolekciji XD Xenia Design

XD Xenia Design, jedan od najprepoznatljivijih hrvatskih modnih brendova otvorio je prvu večer 'Cro A Portera' u LAUBI - kući za ljude, umjetnost i modu.

Svoju novu kolekciju dizajnerica opisuje kao 'vintage' na suvremen način.

>> 2 razloga zbog kojih jedva čekamo Cro A Porter

>> Hoće li bucke istisnuti mršavice s modnih pista?

Duh šezdesetih godina prošlog stoljeća prenesen je i u dio kolekcije minimalističkog izdanja gdje su u prvom planu forma i tipične XD neboje te izražavanje ženstvenosti i elegancije.

Nakon modela predstavljenih modela za urbane djevojke koje žele biti drugačije te se ističu svojim neobičnim stilom odijevanja, na pistu su zakoračile manekenke poznate iz 80-ih godina predvođene Tihanom Harapin- Zalepugin pokazavši ne samo da se i danas mogu ravnopravno nositi s mlađim kolegicama, već da i žene koje su prešle četrdesetu godinu života mogu izgledati izrazito moderno i ženstveno ne kompromitirajući svoju osobnost.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju