Najpoznatija štedljiva članica europskih kraljevskih dvora je vojvotkinja Catherine koja poznato je pažnju plijeni odabirima odjeće povoljnih cijena komercijalnih modnih kuća. Ipak kada je riječ o svečanim događanjima Catherine ostaje vjerna samo potpisu renomiranih dizajnera, a baš na tom polju nadmašila ju je norveška princeza Mette-Marit koja je za njujoršku gala večer prošetala haljinu svima pristupačnog modnog brenda H&M

Humanitarne večeri udruge 'amfAR' čije je djelovanje posvećeno borbi protiv AIDS-a poznata su okupljališta brojnih poznatih lica. Na gala večeri u njujorškom hotelu Plaza među javnosti poznatijim imenima poput glumice Sarah Jessice Parker i pjevačice Fergie istaknula se norveška princeza Mette-Marit.

Za glamurozan crveni tepih kojim su tijekom humanitarne večeri prodefilirale dame u kreacijama najpoznatijih svjetskih dizajnera , princeza je odabrala toaletu modnog brenda H&M iz ekološki osviještene kolekcije. Zatvoreni model bez rukava i A kroja štedljiva princeza upotpunila je salonkama bež boje i crvenom torbicom.

Da je identična crna haljina pun pogodak za svečane prilike pokazale su do sada glumica Emmy Rossum i manekenka Miranda Kerr. A osim što je norveška princeza pokazala kako cijena toalete nije presudna za odličan izgled svojim je izborom nadmašila štedljivu vojvotkinju Catherine. Ona pak odjeću pristupačne cijene bira isključivo za dnevna obnašanja dužnosti, ali nikada za glam svečanosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju