Ljubiteljice štikli došle su na svoje jer hladnija sezona koja je već počela upravo je u znaku ovog vrlo ženstvenog, ali i poprilično neudobnog modnog trenda. Za sve one koje uživaju u skupim i luksuznim kreacijama donosimo Diorovu kolekciju cipela za jesen i zimu

Nova, hladnija sezona za sobom je dovela i nove modne trendove. Najpoznatiji dizajneri i modne kuće na tjednima mode održanim u svjetskim metropolama pokazali su svoje nove kolekcije koje se već nalaze u prestižnim trgovinama.

Jedan od modnih divova je i Christian Dior čije ime već više od 60 godina oduševljava žene diljem svijeta. Osim glamuroznih kreacija za proljeće/ljeto 2012. koje je ove godine predstavio na pariškom tjednu mode, za ovu sezonu Dior je pripremio i kolekciju cipela u kojoj je naglasak na vrtoglavoj štikli.

Sandale, gležnjače i čizme do iznad koljena pojavljuju se u raznim bojama s naglaskom na boju karamele, maslinasto zelenu, nezaobilaznu crnu te it boje koja će obilježiti jesen i zimu- bordo i crvenu.

>> Njihovo visočanstvo čizme: Trendi komadi za kojima uzdišemo

>> Tekući puder za ten kao s reklame

Iako će skupe modne krpice biti dostupne samo onima najdubljeg džepa nema ništa loše niti u uživanju u kreacijama najboljih, odnosno onih koja diktiraju trendove.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju