Prirodne grudi su ponovno poželjne, a kako bi ih povećali ili podignuli nije potreban odlazak pod nož već u šoping po push-up grudnjak koji usput i hladi što je u vrućim ljetnim danima neprocjenjivo!

U prodaju stiže push-up grudnjak koji povećava poprsje za dva broja, a usput ga i hladi. Ova itekako korisni bi uskoro mogao postati jedan od najpoželjnijih predmeta ovog ljeta.

Želite li trenutno veće grudi rješenje je tu!

Proizvod koji se krije iza imena Instant Boob Job Bra je osvježenje na tržištu donjeg rublja. Proizvođači su osmislili push-up grudnjak koji neće prignječiti grudi već im dati prirodan izgled i usput ih 'napumpati' za dva broja.

Modeli koji povećavaju grudi za 2 broja će biti dostupni u veličinama 32A do 38C.

Čarobni sastojak komada koji će se sigurno naći u mnogim ženskim ladicama i ormarima su zrnca koja se prilagođavaju veličini i obliku grudiju.

Svrha im je povećati grudi,a cijena takvog modela je oko 22 funte. 98 žena koje su model isprobale u trgovini su oduševljeno priznale kako je proizvod stvarno čudotvoran.

Još jedan veliki plus ovom modelu su zrnca koja ne zadržavaju toplinu, a to će svakako potaknuti mnoge da svoj budžet još malo stanje!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju