Zbog promocije filma 'Salt' u kojem tumači glavnu ulogu, lijepa glumica radi gotovo danonoćno, a na premijeri se pojavila u istom danu u dvije različite toalete. Pristaje li joj bolje plava haljina do koljena ili crna s dubokim dekolteom, procijenite sami

Promociji filma 'Salt' koja je trenutno na europskom tlu, redovito prisustvuje Angelina Jolie

Posljednja premijera dogodila se u Berlinu, a lijepa glumica je doputovala u pratnji svojih dvogodišnjih blizanaca Vivienne Marcheline i Knox Leona, dok je Brad Pitt u SAD-u s ostatkom obitelji.

Angie je tijekom cijelog dana bila u akciji, no bez obzira na ubrzan tempo, kao i uvijek se trudila izgledati besprijekorno.

Za ovu promociju je odabrala dvije haljine: usku plavu do koljena koju je odjenula za druženje s novinarima te svečanu crnu za večernju premijeru.

Plava haljina do koljena s potpisom Ellie Saab pratila je liniju njezinog tijela, ali i pokrila koščata ramena.

Zanimljiv asimetričan volan nabran oko dekoltea te po cijeloj dužini haljine bio je dovoljan detalj da cijelu priču učini još elegantnijom.

>> Angelina Jolie u Parizu popravila stilski fijasko

>> VIDEO: Angelina Jolie izgubljena ispod haljine

S druge strane, za večernje predstavljanje filma Angelina je odjenula dugu svečanu toaletu BCBG Max Azria u kojoj je izgledala poput rimske božice.

Haljina je pokrila njezine pretanke noge i diskretno naglasila elegantan dekolte začinjen crnom ogrlicom od dragog kamenja.

Za obje prigode raspustila je svoju dugu kosu te raspoloženo pozirala okupljenim fotografima, a koja joj je haljina bolje pristajala procijenite sami.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju