Uz već poznate 'rekvizite' koje podižu svaki stil i street style galeriji poput ogrlica, narukvuca, šeširića ili torbe, kao sve češći dodatak za ulični fotossesion javlja se i mobitel koji slikom i tonom prenosi sve što se događa u subotnjoj gradskoj vrevi

S dolaskom toplijih dana sve nam je veći gušt nositi modne dodatke poput ogrlica, narukvica i marama, jer za razliku od zimskih mjeseci kada su oni pokriveni toplim majicama i šalovima, u ljetno vrijeme svo njihovo šarenilo i blještavilo napokon dolazi do izražaja.

Njihova raznolikost najviše je vidljiva upravo u street styleu, kada djevojke bolje od namještenih reklama pokažu kako je malo potrebno da obična kombinacija dobije dodatni karakter i stilski plus.

Ali uz te 'pratitelje' naših lijepih špicerica sve češće se kao obavezan (ne)modni dodatak ističe jedna poptuno drugačija skupocjena igračka – mobitel. A kako i on može imati ravnopravni konkurent za ulogu naj street style rekvizita pokazale su nam djevojke koje smo izdvojili u našoj fotogaleriji:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju