Najskuplje odjeveno dijete u Hollywoodu zasigurno je Suri Cruise za koju odjeću izrađuju neki od najvećih svjetskih modnih imena. Ali njoj to nije dovoljno, tako da ukoliko joj se nešto ne sviđa, primi se škara i popravi po svojoj želji

Isključivo se vrhunske modne marke nalaze u ružičastom ormaru veličine omanjeg stana jednog od najrazmaženijeg djeteta u Hollywoodu, Suri Cruise.

Odjeća vrijedna od navodnih 15 milijuna kuna ipak u potpunosti ne zadovoljava ukusu četverogodišnje djevojčice, tako da ona prema svojoj želji prepravi haljinu ili bilo koji odjevni predmet prema svom ukusu.

'Odrasla sam kao najmlađe od petero djece, tako da sam nasljeđivala već nošenu odjeću koju se prepravljali prema mojim mjerama. Isto to radimo Suri i ja. Ustvari, ona to sama radi. Kaže mi 'Želim odrezati ovaj rukav' i ja joj to dopustim. Ona sama bira svoju odjeću i radi to otkad je imala 18 mjeseci', rekla je 32 godine stara Katie Holmes.

Istaknula je kako Suri sama bira svoju odjeću od svog 18 mjeseca, a nerijetko i sama Katie prihvati njezin modni savjet.

>> Suri Cruise s crvenim ružem na usnama

>> 'Odrasla' Suri Cruise u potpeticama

'Tom i ja smo se spremali na glamurozan bal u Mettu prije nekoliko godina, i imala sam prekrasnu crvenu toaletu i plave cipele koje nisam planirala odjenuti, no Suri me je uvjerila da je ta kombinacija savršena. Povjerovala sam joj i stvarno je outfit bio savršen' dodala

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju