Helena Šopar, mlada manekenka koja je u posljednje četiri godine osvojila nekoliko naslovnica najprestižnijih modnih časopisa i modne piste od Christiana Diora do J.Lo, ponovno je zasjala u Marie Claireu pokazujući svoju posebnu ljepotu u modnom editorialu

Dvadeset i četiri godine stara manekenka Helena Šopar iz Novalje u svojoj biografiji već bilježi sudjelovanje na revijama Christiana Diora te modne linije J.Lo, sudjelovanje u reklamnim kampanjama ze neke od najpoznatijih kozmetičkih brendova poput Clarinsa te snimanje za modnu bibliju 'Vogue'.

Časopis 'Marie Claire' izdvaja je kao svoju miljenicu, a to dokazuje još jedan editorial koji je snimila za taj prestižni magazin.

U američkom izdanju za kolovoz lijepa Helena snimljena je u prirodi prizivajući izgled Indijanki prilagođen modnim ovisnicama.

U kratkim haljinama, vrućim hlačama s resicama, izvezenim kaputima i ornamentskim nakitom manekenka se uvjerljivo uklopila u temu zova divljine.

Ova cura s mora, svojom ljepotom i osobnošću, zaisigurno će zasjati u još mnogobrojnim vrhunskim modnim, ali i filmskim projektima koje u budućnosti priželjkuje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju