Nakon što je svijetu prošle godine u travnju otkrivena najčuvanija tajna britanskog dvora o vjenčanici u kojoj je pučanka Kate postala vojvotkinja Catherine, slijedi novi izazov. Brad Pitt je zaprosio Angelinu Jolie pa jedna od najljepših glumica današnjice sada ima zaručnički prsten, no pred njom je potraga za vjenčanicom u kojoj će partneru izreći 'DA'. Svijet sada mora otkriti tajnu tko će dizajnirati haljinu za Angie

Sarah Burton je odradila odličan posao za Kate Middleton, te učinila savršenom jednu od naisčekivanijih vjenčanica još od vjenčanja Grace Kelly.

>> Brad i Angelina zaručeni: Najzgodniji muškarac ipak kleknuo!

>> Haljina koja je 'pojela' Angelinu Jolie

Kome će važan zadatak povjeriti Angelina Jolie još se ne zna, no s obzirom da par nije odredio datum ni mjesto vjenčanja, glumica ima vremena za razmišljanje. Mediji su već započeli s nagađnjima, a na samom vrhu popisa potencijalnih dizajnera nalazi se Donatella Versace.

Haljine s njezinim potpisom Angelina najradije odabire za pojavljivanja na javnim događanjima, a Donatella dragoj klijentici rado izlazi u susret kada su u pitanju modeli i boje.

Hoće li se uspješna suradnja nastaviti i na dan kada će Angelina konačno postati gospođa Pitt ostaje nam vidjeti.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju