Haljine estradnih diva i premijerkin broš našli su se na popisu stvari koje su se prodavale na humanitarnom buvljaku za pomoć malim bolesnicima, članovim audruge 'Debra'

Veliki humanitarni modni buvljak održan je kako bi se pomoglo članovima udruge 'Debra',.

Prikupljen novac od velike modne aukcije namijenjen je društvu oboljelih od bulozne epidermolize 'Debra', odnosno djeci leptirima.

Na aukciji se našlo desetak haljina poznatih domaćih dizajnera, primjerice Matije Vuice, koje su nosile javne osobe poput Severine, Jelene Rozge (s velikog koncerta iz Cibone), Bojane Gregorić, Blanke Vlašići Branke Bebić Krstulović.

U ovu humanitarnu akciju uključio se i sam politički vrh države pa se među licitiranim artiklima našao i broš Swarovski premijerke Jadranke Kosor te kravata iz kolekcije te s potpisom predsjednika Ive Josipovića. Zaštitna lica aukcije su pjevačica Antonija Šola i glumica Natalija Đorđević.

Akciju podupiru i poznati hrvatski dizajneri među kojima su A’Marie, Amorfia, Elfs, eNVy room, Etna Maar, Fjaba, Hippy Garden, I-gle, Marta Buzolić, Matija Vuica, Nebo, Robert Robantico Bantić, Sin Factory i Xenia Design.

Za posebnu aukciju predmete su darovali Shakira, Arsen Dedić i brojni drugi uglednici iz estradnog, kulturnog i političkog svijeta Lijepe Naše. Sav prihod od ove modne aukcije namijenjen je liječenju djece leptira. (Agencija VLM)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju