Laboratoriji 'Vichy' u brizi za idealnu njegu zimi osmislili su paket proizvoda koji njeguje kosu i kožu pod 'udarom' suhog zraka i temperaturnih razlika zbog kojih uobičajena njega nije dovoljna

Zimi smo izloženi izrazitim temperaturnim razlikama, što našu kožu može učiniti suhom te ispucanom. Zrak isušen grijanjem, boravak u zatvorenim prostorima i hladnoća glavni su uzročnici statičkog elektriciteta, isušivanja i gubitka sjaja kose. Stoga uobičajena njega kože i kose često nije dovoljna u hladnim zimskim danima.

>> 7 iznenađujućih rješenja za lice bez greške

Laboratoriji Vichy su u brizi za idealnu njegu zimi osmislili paket proizvoda nazvan Moja idealna zimska njega.

>> 6 nevidljivih neprijatelja kože

U vunenoj Vichy torbici su proizvodi za zimsku njegu: AQUALIA THERMAL njega za kožu (15ml), PURETE THERMALE umirujuća micelarna otopina 3 u 1 (30ml), AERATEINT PURE tekući puder za suhu kožu, NUTRI REPARATEUR hranjivi obnavljajući šampon i NUTRIEXTRA hranjiva obnavljajuća njega za tijelo.

Želite li osvojiti jednu od 3 kozmetičke torbice za zimsku njegu koju vam daruje Vichy potrebno je navesti proizvode koje se u njoj nalaze i imati malo sreće. Odgovor sa svojim podacima šaljite na našu e-mail adresu zadovoljna@novatv.hr do 7. veljače kada ćemo objaviti dobitnice.

A dobitnice su Irena Stazić, Petra Volić i Sanja Kovač. Čestitamo, a ostalima želimo više sreće drugi puta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju