Skupe dizajnerske kreacije, tim stilista, vizažista i frizera te modnih savjetnika zaslužni su za izgled holivudskih ljepotica čije kreacije su u centru pažnje prilikom svakog javnog pojavljivanja. I ove godine mnoge od njih su zablistale, a mi vam donosimo deset najboljih koje su svojom pojavom i stilom uistinu uljepšale godinu

Prva na mnogim listama najbolje odjevenih osoba i djevojka s najviše stila među slavnima je mlada glumica Blake Lively. Proslavila se ulogom u popularnoj seriji 'Tračerica', a na sam vrh modno osviještenih dama stavila ju je i urednica Voguea Anna Wintour. Blake odlično nosi dnevne kombinacije, no blista i u kreacijama s potpisom Elie Saaba, nakitu Tiffany&Co i haljinama Matthew Williamsona.

>> Bradavice i dekolte vječni aduti crvenog tepiha

>> Smjela haljina stopila se s tijelom Blake Lively

Model i glumica Olivia Palermo našla se na listi deset najbolje odjevenih poznatih osoba 2010. Iako u karijeri nije ostvarila niti jednu značajniju ulogu, pojavljivanje na raznim događanjima osiguralo joj je mjesto u svijetu slavnih. Olivia njeguje istančan stil i najradije nosi kreacije koju potpisuju Valentino, Diane von Furstenberg i Mango!

>> Halle Berry zna istaknuti svoje seksi adute

Filmski hit Avatar je na modno nebo izbacio glumicu Zoe Saldanu. Zoe  je ove godine postala novo zaštitno lice poznatog modnog brenda Calvin Klein i zamijenila seksepilnu Evu Mendes, a modne kritičare je oduševila na dodjeli Oscara gdje se pojavila u haljini koju potpisuje Givenchy.

>> Tko je pogodio, a tko promašio na oskarovskom crvenom tepihu?

Jennifer Lopez je uvijek prisutna na listi deset najbolje odjevenih slavnih osoba. Glumica i pjevačica ulaže u svoj izgled i može si priuštiti samo najbolje. Ove je godine oduševila na premijeri svog filma 'Plan B' u haljini Gianfranco Ferréa te u kreaciji Zuhair Murada na gala večeri u New Yorku, a izborom odjeće oduševljava prilikom svakog javnog nastupa.

>> Eva Mendes malo toga ostavila mašti

Iako će Halle Berry ovu godinu pamtiti po prekidu s dugogodišnjim partnerom Gabrielom Aubryjem, no i početku veze sa seksepilnim francuskom glumcu Oliveru Martinezu, mi ćemo ju pamtiti po odličnom izgledu i prekrasnim kreacijama. Gucci, Kaufman Franco i Reem Acra samo su neki od dizajnera u čijim je kreacijama glumica oduzimala dah.

>> Jessica Alba u svom najblještavijem izdanju

>> Trostruki seksepil divlje J.LO

Na listi najbolje odjevenih ove godine našle su se i poznate ljepotice Eva Mendes, supermodel Heidi Klum, glumica Carey Mulligan i slatkica Jessica Alba, a svojom elegancijom i odličnim odabirom odjeće zadivila nas je i holivudska veteranka Helen Mirren. 

A što kaže Vogue?

Nova miljenice najmočnije modne urednice na svijetu Anne Wintour je Alexa Chung koja se drugu godinu za redom našla na listi najbolje odjevenih. Angelina Jolie je s prošlogodišnjeg 15., ove godine stigla na drugo mjesto, a promjena frizure vinula je mladu Emmu Watson na sam vrh liste najbolje odjevenih zvijezda.

I supermodel Kate Moss već godinama ne silazi s Vogueove liste, a zadržala je desetu poziciju što nije uspjelo Victoriji Beckham koja se našla na posljednjem, 20. mjestu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju