S dolaskom jeseni nametnuli su se novi trendovi frizura i boja kose. Ako ste željni promjene, no još uvijek niste sigurni što napraviti s kosom, ne očajavajte jer vam donosimo boje kose koje su ove jeseni pravi hit

1. Nježno plava
Ova nijansa kose savršeno će pristajati ženama blijede puti baš poput glumice Michelle Williams. Nježne nijanse će dati  vašem tenu toplinu i svježinu, a odlično će pristajati uz kraću i dužu kosu.

2. Boja meda
Boja meda kao podloga osvježena sa svijetlim pramenovima podsjeća na novu frizuru Jennifer Lopez. Ova prirodna boja pristaje ženama brončane puti, a imate li dugu i gustu kosu, ovakve tople jesenske nijanse savršeno će vas osvježiti.

3. Izrast je u trendu
Ovo je definitivno jesenska hit frizura. Tamni duboki korijen boje kestena koji se postepeno pretvara u srednje smeđu nijansu i završava s vrhovima boje meda ili konjaka. Imate li i vi maslinastu put poput manekenke Lily Aldrige poigrajte se s ovim nijansama i zablistajte.

4. Boja kestena s nijansama crvene
Topla i snažna boja kestena s narančastocrvenim pigmentom poput one koju već duže vrijeme nosi glumica Emma Stone pristaje ženama blijede, pomalo pjegave puti i izrazito zelenih očiju. Ovakva nijansa pravo je jesensko osvježenje koje pristaje svim duljinama kose.

5. Prirodna boja kestena
Jedan od trendova koji je uvijek 'in' je prirodna nijansa smeđe boje. Kestenjastu boju možete iskombinirati sa svjetlijim ili tamnijim diskretnim, asimetričnim pramenovima, a imate li preplanuli ten poput prelijepe Eve Mendes, ne eksperimentirajte već samo osvježite svoju prirodnu boju kose.

6. Boja starog zlata
Iako sve plavuše bježe od žutih tonova, ova boja može djelovati vrlo efektno. Pristaje ženama svjetlije puti i kraće kose, a kako bi izgledala još prirodnije prošarajte ju nijansu tamnijim pramenovima boje meda. Pravi primjer je Cate Blanchett koja je upravo ovom blond nijansom naglasila svoju eleganciju.

>> Frizure koje garantiraju holivudski look

>> Kakve frizure mame uzdahe muškaraca?

7. Tamno smeđa
Crna boja nije u trendu, ali će zato tamno smeđa vašem licu vratiti svježinu i eleganciju. Ova boja koju voli i Kim Kardashian pristaje izrazito dugoj ili vrlo kratkoj kosi, a sve što vam je potrebno je dobra maska za kosu i sprej koji će joj vratiti sjaj.

8. Plavuše su uvijek 'in'
Plavuše će uvijek biti u modi, posebno one nježnih crta lica i porculanskog tena. Takva je i January Jones koja je svoju boju osvježila zlatnom bojom s izrastom boje meda. Ova blond nijansa idealna je za polu dugu ili dugu kosu i djeluje vrlo prirodno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju