Ulična moda postala je utjecajnija inspiracija od crvenog tepiha i stilističkih savjeta, a obične cure zamijenile su stroge modne urednike. Dovoljno je prošetati centrom grada i već nakon desetak minuta otkriti koji je modni komad ujedno i DNK modne sezone. Koje su djevojke iz grada najuspješnije nosile trendove i pri tome se prikazale u najboljem svjetlu, donosimo vam u prvom dijelu pregleda naj špicerica

Cijele smo godine šetali gradom ne bismo li preslikali modnu žicu kucavicu hrvatskih gradova.

Svake subote u centru Zagreba ste uz lijenu kavu mogli saznati i što se najviše nosi aktualne sezone. No, ideje nisu dopirale iz modnih magazina, već s ulica kojima su šetale zaljubljenice u najpoželjnije trendove ili promotorice osebujnih stilova koje prije svega ističu želju za originalnošću.

>> A ovako to rade Splićanke!
Toplijem dijelom godine dominirale su udobne kratke haljine, ali i upečatljivi dugi modeli lepršavog materijala koji je koketno naglašavao siluetu tijela.

>> Tako slatke Varaždinke (ali i Varaždinci)!

Uz sandale i šarene japanke, svoje su mjesto u vrućim mjesecima redovito nalazile i ljetne verzije čizama koje su vlasnice vjerojatno štitile od užarenog asfalta.

Uz bezbroj modnih dodatak bez kojih ljeto obožava, nama je kao jedan od najdražih i sve brojnijih bio onaj koji pridonosi dobrom raspoloženju i lijepim nogama – bicikl.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju