Kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj poznati vole trošiti na skupe krpice u kojima se pojavljuju na javnim događanjima. Zanimljivo je prokopati po njihovim ormarima i saznati tko skriva najskuplju odjeću. Saznajte tko su top 10 najskuplje odjevenih Hrvatica

10. Tatjana Ivanišević
Ormar ove ljepotice jednostavno puca od skupih krpica, a dokaz je i to što Tatjana čak i na otvorenje ljekarne dolazi maksimalno dotjerana.

9. Jelena Popović Volarić
Ona je jedina glumica i scenaristica koja je došla do ovog popisa. Njezin fetiš su dizajnerski komadi koje ponosno pokazuje. Haljinica s potpisom Stelle McCartney u kojoj se prošetala Cro A Porterom košta oko 1000 eura. Čini se da je Jankova kreditna kartica jedna od peglanijih u državi.

8. Nina Badrić
I Nina je ljubiteljica ove dizajnerice ali i skupe odjeće općenito. No igrom slučaja našla se u neugodnoj situaciji kada su se ona i Snježana Mehun pojavila na crvenom tepihu u istoj haljini Stelle McCartney.

7. Ljupka Gojić
Ova manekenka istinska je ljubiteljica mode, što se može i zaključiti po njezinom ormaru koji krije brojne svjetske brandove. Ljupka je prva prošetala Hrvatskom najnoviju kolekciju torbi s potpisima Miu Miu, Marc Jacobs i Balenciaga, a može se pohvaliti i vlastitim brandom kojim barem djelomično pokriva modne troškove.

6. Fani Horvat

I prva dama Splita je ljubiteljica mode s potpisom. Brojne fotografije dokazuju kao se ima čime pohvaliti pa se njezin ormar našao negdje na pola puta do samog vrha.

5. Severina
Iako su o njezinom stilu odijevanja mišljenja vrlo podijeljena, Severina je zaslužila ovu poziciju. Njezin je modni ukus vrlo šaren ali i skup, a uz sebe uvijek ima vrhunskog stilistu.

4. Lana Biondić
Autorica knjige 'Život na visokoj peti' poznata je po velikoj ljubavi koju gaji prema modi, a njezin stil odijevanja je vrlo elegantan i poseban.

3. Sestre Branka Krstulović i Milana Vlaović

2. Andrea Čermak
Ova ljepotica je ozbiljna poslovna žena i doista blista u svakoj prilici, no nije riječ samo o financijskim mogućnostima, jer ako nemate stila ne mogu vam pomoći svi stilisti i novci ovog svijeta.

1. Iva Balent
Ona ima privilegiju uživanja u najskupljim odjevnim predmetima. U njezinom ormaru se skrivaju brojna svjetska imena, od Givenchy detalja do kultnih Chanelovih komada. Uvijek je spremna na modne eksperimente što je stavlja na sam vrh liste najskupljih hrvatskih ormara.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju