Prilikom odabira kupaćeg kostima pazimo da model najbolje odgovara našoj građi te da je dezen koji dovoljno atraktivan i zanimljiv za svakodnevno nošenje na plaži na kojoj nam je on glavni odjevni predmet. Onima koje ne vole klasiku ili tropski uzorak, mogao bi se svidjeti model koji sigurno privlači pažnju – motivom bradavica na gornjem dijelu bikinija

Kupaći kostim čiji gornji dio skriva bradavice vlasnice, ali s naslikanim motivom tog dijela grudi inspiriran je pokretom 'Free the Nipple' u koji je bila uključena i kćerka Brucea Willisa, Scout Willis.

Ona je u svibnju ulicama New Yorka, gdje je toples zakonom dozvoljen, hodala bez majice i grudnjaka što je potvrdila i fotografijom objavljenom na svom Twitter profilu.

Ovaj kupaći kostim dolazi u tri različite nijanse boje kože, a 5 od 28 dolara koliko je za njega potrebno izdvojiti, odlazi u humanitarne svrhe za otkrivanje lijeka protiv raka dojke.

Takozvani 'Ta Ta Top' dizajnirale su feministice iz Chicaga Robyn Graves i Michelle Lytle kako bi deseksualizirale grudi.

'Uzbuđenje koje dolazi zbog gledanja u grudi dolazi zbog toga jer smo naučeni misliti kako je to nešto posebno što se mora zaštiti i sakriti' tvrde dizajnerice.

Michelle dodaje kako bi ovakav kupaći kostim bez faktora šoka mogao naviknuti ljude na sliku toplesa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju