Oko 87 posto žena traperice nosi barem jednom tjedno, a od 10 žena, njih 6 ima problema s pronalaskom idealnih traperica. Ako i vi spadate u skupinu žena koje tragaju za besprijekornim krojem, prije nego krenete u kupovinu, doznajte kojih 5 najčešćih zabluda o trapericama morate odmah zaboraviti

1. Skinny model traperica mogu nositi samo mršavice
Iako je prijevod za skinny 'mršavo', to ne znači da ovaj model pristaje samo manekenkama. Dapače, traperice koje se priljubljuju uz nogu mogu nositi baš svi.

Tajna se krije u boji i visini struka, obući, ali i komadima s kojim ćete ih kombinirati. Žene punije građe mogu ih 'isfurati' uz tuniku ili dugačku košulju, a za izduljivanje figure savršeno će se stopiti s parom elegantnih štikli.

Ukoliko niste ljubiteljica skinny traperica, pogledajte i druge jednako atraktivne krojeve.

2. Dizajnerske (skupe) traperice su najkvalitetnije i najbolje pristaju
Kako bi opravdali visoke cijene dizajneri i popularni brendovi često svoje modele ističu kao najtraženije i najpopularnije u sezoni.

No, važno je uzeti u obzir da je svako tijelo različito te samim time zahtijeva i drugačiji kroj. Važno je pronaći onaj koji savršeno pristaje vašem tijelu, svakodnevnim potrebama i karakteru.

'Džepovi na trapericama mogu stražnjicu učiniti savršenom, ali i istaknuti mane.'

3. Omiljeni model traperica mogu kupiti i iduće sezone
Modni trendovi mijenjaju se tolikom brzinom da ih je vrlo teško pratiti i svake nove sezone trgovine su prepune trendi odjeće koja nimalo ne nalikuje na onu od prošle godine.

Upravo zbog toga, iduće godine vrlo lako možete ostati bez omiljenog kroja traperica. S obzirom na to kako 6 od 10 žena ima problema s pronalaskom idealnog kroja, kada naletite na model (na popustu) po vašoj mjeri razmislite o tome da kupite dva komada istih.

4. Džepovi na trapericama moraju biti ukrašeni
Džepovi na trapericama mogu stražnjicu učiniti savršenom, ali i istaknuti mane. Kupujete li traperice držite se zlatnog pravila - moraju biti bez ukrasa.

Džepovi na preklop ili pak oni ukrašeni natpisom, cirkonima ili sličnim detaljima u većini slučajeva izgledaju 'jeftino' ili pretjerano te u trenu mogu pokvariti cjelokupan dojam. Isto vrijedi i za presvijetle šavove. Igrajte na sigurno i izbjegavajte bilo kakve ukrase.

5. Ako ih skratite, traperice će izgubiti formu
Niže žene ne moraju panično tražiti skraćene verzije nogavica traperica već to mogu učiniti kod krojačice, a pritom se ne moraju bojati da će njihov omiljeni model izgubiti formu.

Skraćene nogavice, uz odgovarajuću boju i debljinu konca mogu izgledati kao iz trgovine.

U galeriji pogledajte nove model traperica iz naših trgovina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju