Samopouzdanje je nešto što se lako gubi i teško gradi, a toga je svjesna većina žena. Kako bi pregazili nesigurnost i zadržali pozitivno mišljenje o sebi poslušajte 6 korisnih savjeta i ponovite si ih s vremena na vrijeme

1. Ljepša si nego što misliš
Kada se pogledate u ogledalo, ne tražite mane i slabe točke,već proširiti pogled i promotrite sliku kao cjelokupni dojam. Osmjeh, seksi glas i smisao za humor dio su onoga što vas čini još puno ljepšom nego što jeste.

2. Osmjeh otvara sva vrata
Ovaj jednostavan i spontan izraz lica koji simbolizira sreću i pozitivu doista otvara sva vrata. Uđete li u prostoriju noseći ovaj prirodni ukras nećete proći neprimijećeno. Svi žele biti u društvu onih pored kojih se osjećaju dobro.

3. Potičite samouvjerenost
Bez obzira na mane poput suvišnih kilograma, celulita ili prištića svatko od nas pamti neki trenutak kada se osjećao lijepo i sigurno. Je li to bilo zbog naših preplanulih nogu ili zbog toga što smo mi bili svjesni kako su naše noge lijepe i preplanule? Samouvjerenost naglašava prirodnu ljepotu.

4. Najbolje fotografije u okvir!
Redovito promatranje svojih fotografija na kojima ste ispali savršeno itekako pomaže kod podizanja samopouzdanja. Pozitivno mišljenje o svom izgledu pomoči će vam da budete sretniji, a samim time i samouvjereniji.

>> Osmijeh muškarca podiže ženino samopouzdanje

>> 14 savjeta za podizanje samopouzdanja

5. Male promjene
Isfenirajte kosu, kupite novi ruž, nalakirajte nokte ili si priuštite masažu i neki beauty tretman. Briga o sebi kao i njega tijela podsjetit će nas koliko vrijedimo. Cijenite li sami sebe, cijenit će vas i drugi.

6. Družite se s pozitivnim ljudima
Postoje ljudi koji svojim negativnin stavom crpe vašu energiju. Kako bi ostali sretni i zdravi družite se s prijateljima s kojima se osjećate lijepo iznutra i izvana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju